x

Färger och symboler i ‘Planera graviditet’- läget

I Planera graviditet presenteras det fertila fönstret i en röd-grön skala, där den mest fertila dagen har den mörkaste nyansen av rött, och den ljusaste röda färgen indikerar att "fertilitet är osannolik".
Vi vill framhäva de fertila dagarna så mycket som möjligt, därav kontrasten mellan den ljusgröna och den starka röda färgen.


De rosa dagarna är dagar där det behövs mer information för att appen ska kunna utesluta eller bekräfta fertilitet. Icke-fertila dagar presenteras i ljusgrön färg.

 

På fliken MÅNAD ser du månadsprognosen för din cykel. Kom ihåg att månadsvyn för framtida dagar endast visar en prognos baserad på dina historiska data och informationen du angett vid registrering. Se till att alltid titta på dagens fertilitetsstatus under IDAG.

färger_symboler_planeragraviditet_naturalcycles

När du loggar ett LH test, samlag, eller spotting kommer du att kunna se det under dagens flik, men också i historievyn.Grafen är användbar för att få en överblick över dina temperaturdata, där du även kan se hur den röda färgen ändras med din fertilitet.